Support

Lorem ipsum dolor sit amet:

24h / 365days

We offer support for our customers

Mon - Fri 8:00am - 5:00pm (GMT +1)

Get in touch

Cybersteel Inc.
376-293 City Road, Suite 600
San Francisco, CA 94102

Have any questions?
+44 1234 567 890

Drop us a line
info@yourdomain.com

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec.

HUDA ZGODBA

Blagovna znamka HUDO DOBRO predstavlja linijo edinstvenih prehrambenih izdelkov, ustvarjenih z zapriseženostjo lokalnemu izvoru, ročnemu delu in spoštovanju dela invalidov.

V ustvarjanju vrhunskih kulinaričnih produktov smo se pod blagovno znamko HUDO DOBRO povezala podjetja SKUPINA HUDO DOBRO (zaposlitveni center), Zaposlitveni center BM in socialno podjetje JEDRO Ljutomer, ki s svojim delovanjem dokazujemo, da smo odgovorni do družbe in okolja v katerem ustvarjamo.

Z oznako HUDO radi opišemo stvari ali dejanja, ki so dobra, kanček drugačna, nepričakovana in drzna. Hudo je odziv na nekaj, kar nas preseneti v dobrem. Takšni so tudi naši proizvodi – lokalni, naravni, pripravljeni ročno in v sodelovanju z depriviligiranimi skupinami, pa obenem in prav zato unikatni, izvirni in enostavno dobri.

DOMA PRI NAS

Prleške in prekmurske korenine so tiste, ki narekujejo našo zgodbo in zgodbo naših izdelkov. Moka prekmurske ravnice, mleta pri mlinarju na mlinski kamen, jabolko iz prleškega travniškega sadovnjaka, ribez iz lastnega nasada in buča z domače njive – najboljše iz narave prinašamo na mizo, v naše domove. S tem pristopom zagotavljamo sledljivost izvora vseh uporabljenih surovin in najvišjo raven kakovosti.

TRAVNIŠKI SADOVNJAKI

Travniški sadovnjaki skozi stoletja oblikujejo našo kulturno krajino. V njih najdemo pravo zakladnico avtohtonih sadnih sort in vrst, ki našim izdelkom dajejo bogato doživetje okusov. Ti stari sadovnjaki so dragocene zelene oaze genetske, vrstne ter ekosistemske raznovrstnosti in so nosilci estetske vrednosti naše kulturne krajine.

Jabolko ima številne blagodejne učinke in vsebuje vitamine, folno kislino, železo, cink in veliko vlaknin. Veseli nas, da lahko skupaj z našimi partnerji gradimo pot ''od sadovnjaka do kupca'' in tako z izdelki kot so jabolčni krhlji, sadni trakci in čežana vračamo vrednost temu čudovitemu sadju ter prispevamo k ohranjanju ekstenzivnih travniških sadnih vrtov.

ZADOVOLJSTVO V ROČNEM DELU

Najboljše reči nastajajo ročno, počasi in z občutkom. In ker si vsak izmed nas zasluži priložnost delati, ne glede na omejitve, ki jih ima, v proizvodnjo naših produktov v največji možni meri vključujemo osebe z invalidnostjo. Z ljubeznijo do ročnega dela skupaj ustvarjamo HUDO DOBRE izdelke in prispevamo k vključenosti in zadovoljstvu depriviligiranih oseb.

SKUPINA HUDO DOBRO in Zaposlitveni center za invalide BM Ljutomer imata status zaposlitvenega centra za invalide, katerega namen je zagotavljanje delovnih mest za invalide na zaščitenih delovnih mestih.

Naša naloga je ustvarjati nova delovna mesta za invalide iz lokalnega okolja, ki težko najdejo zaposlitev v običajni delovni sredini.

Skupaj z njimi ustvarjamo HUDO DOBRO ZGODBO.

VEGANSKO

Ko enkrat zagrizete v čiste okuse naših izdelkov, jih zlahka ne pozabite. Uročili vas bodo tudi zato, ker so veganski – preprosti v sestavinah, naravni, pa kljub temu polni v okusu.

EKOLOŠKO

Pri vsem, česar se lotevamo, ves čas stremimo h kakovosti. Ob vrhunskih izdelkih, pripravljenih iz najboljših lokalnih sestavin, vam ponujamo tudi ekološke produkte. Pustite se razvajati eko sladko kiselkastim jabolčnim trakcem in hrustljavim eko grisinom z drožmi.

HUDO-DOBRO 2024. Vse pravice pridržane.
You are using an outdated browser. The website may not be displayed correctly. Close